Schilderijen Femke Anne

 

Femke Anne is professioneel kunstenaar, ze maakt modern werk, abstract, veelkleurig. Ze is gouden lid van de nationale associatie voor beeldend kunstenaars, behoort tot de Societeit Drentse kunstenaars en the European Contemporary Artists. Haar werk hangt in binnen en buitenland. Prijzen op aanvraag. Wilt u zeker zijn of het werk nog te koop is, neem dan even contact op met Femke Anne.

Wilt u graag een schilderij laten maken op maat? Femke Anne komt dan bij u langs om de ruimte waar het schilderij komt te hangen te bekijken. Ze doet u dan een voorstel voor kleuren en formaat. Mocht u besluiten om het schilderij te laten maken, dan is dat geheel op risico van Femke Anne. U beslist pas of u het schilderij wilt kopen als het daadwerkelijk bij u aan de wand hangt en u er blij mee bent. Het grote voordeel van een schilderij op maat is dat het qua kleur en formaat perfect in het interieur past. Femke Anne maakte al diverse schilderijen op maat, voor bedrijven en particulieren. 

Femke Anne is specialized in colourful paintings. She is member of the European Contemporary Artists, the National Association for Modern Artists. Her work is to be found all over the world. She has her own gallery in Ruinen (Drenthe). It is possible that she makes a painting especially for you in the size and the colours that you prefer.  

 
2016-08-12_09.48.25.jpg