POPPENHUISBOEKJES

Behalve abstracte schilderijen maakt Femke Anne ook poppenhuisboekjes. Er is een mini museum voor ingericht in de galerie. De boekjes zijn niet voor de verkoop, maar gewoon om te laten zien wat ze maakt. Alle boekjes zijn handgemaakt, ze zijn allemaal verschillend, en met goudverf bewerkt, (goudopsnede). Het groen grijze kastje heeft boekjes met afbeeldingen van schilderijen die te vinden zijn in het Rijksmuseum. Alle boekjes hebben als thema 'liefde' en Femke Anne heeft er een catalogus bijgemaakt met een beschrijving van ieder boekje. Bent u nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen. De entree is gratis :)

WORKSHOP - het is mogelijk om zelf een boekenkastje met inhoud te komen maken. Hou er rekening mee dat je veel geduld moet hebben, want het is erg tijdrovend. Je kunt ervoor kiezen om 1 keer een workshop te doen (dan maak je ongeveer 4 boekjes), de rest kun je dan thuis doen. Een workshop duurt 2 uur en kost 28.50 euro pp inclusief materiaal.

Naast poppenhuisboekjes maakt Femke Anne ook poppenhuisschilderijtjes van zuiver satijn, met bloemen van zuiver zijde, die ze zelf beschilderd. Daarna worden de blaadjes een voor een uitgeknipt en genaaid op satijn, en daarna ingelijst.