KINDERKUNST

Femke Anne doet in het kader van oktobermaand kindermaand, een initiatief van de Provincie om kinderen gratis te laten schilderen. Femke Anne was aan een schilderij begonnen, de kinderen mochten haar helpen het schilderij naar eigen inzicht af te maken. Vanwege de overweldigende belangstelling, er kwamen wel 40 kinderen, heeft ze er nog een schilderij bijgezet.

Beide schilderijen zijn tentoongesteld in de wachtkamer van de huisartsenpraktijk in Ruinen. Bedrijven en particulieren konen bieden op de schilderijen, uiteindelijk gingen ze naar de hoogste bieder. De opbrengst wordt gebruikt voor het volgende kinderkunstproject.

Heel hartelijk dank en veel plezier met de schilderijen optiek Ruinen!

 

Biedingen

9 oktober : optiek Ruinen - 50 euro voor beide schilderijen - hartelijk dank!! De schilderijen zijn inmiddels overhandigd en prijken tussen de kleurrijke monturen, éeerg mooi! Uiteraard werd deze kinderkunstondersteunende ondernemer beloond met een stukje in de krant!

2016 was ook een groot feest: In het kader van oktobermaand kindermaand had Femke Anne bedacht 'samen schilderen', waarbij een kind samen met een van de ouders of grootouders een schilderij maakt. Dat betekent samen overleggen, wat gaan we maken en wie doet wat? Alle groepen waren volgeboekt. Daarom heeft Femke Anne besloten om het 'samen schilderen' op te nemen in de lijst van workshop mogelijkheden. Kosten € 17.50 pp all in.