Workshops voor groepen

 

Voor groepen kunnen de volgende workshops geboekt worden (ook 's avonds en in het weekend) - alle workshops kunnen ook op locatie worden gegeven. Bij facturering achteraf wordt 21% btw berekend.

 

KENNISMAKEN MET ABSTRACT SCHILDEREN  =  

28.50 euro per persoon  

Het maakt niet uit of je al eens geschilderd hebt of niet, een workshop kennismaken met abstract schilderen onder leiding van Femke Anne kan niet mislukken! Iedereen maakt een leuk schilderijtje met zijn/haar favoriete kleuren. Je krijgt eerst een korte rondleiding door de galerie waarbij Femke Anne vertelt over de technieken die ze heeft toegepast. Daarna kun je het zelf proberen. De prijs is inclusief materiaal, koffie/thee. Het is mogelijk om de schilderijtjes bij elkaar in te (laten) lijsten, zo maak je met elkaar een mooi cadeau voor op kantoor of om mee te geven als een van de deelnemers iets te vieren heeft.  Eventueel inlijsten is niet bij de prijs inbegrepen. De workshop duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. De workshop kan op locatie. 

KENNISMAKEN MET ABSTRACT SCHILDEREN + HIGH TEA   =  de prijs voor de workshop 28.50  plus 19.50 per persoon voor de high tea - Dit is de workshop abstract schilderen, maar dan aangevuld met een sfeervolle high tea op een prachtige locatie dichtbij de galerie. Er worden hartige en zoete hapjes geserveerd. De high tea kan voor of na de workshop.  

KEUZE UIT KOEIEN KIPPEN DIKKE DAMES OF ANDERE VOORBEELDEN  =  28,50 euro per persoon - Iedere deelnemer maakt een keuze uit de vele voorbeelden die klaar liggen, waaronder koeien kippen dikke dames, maar ook hond, kat, vlinder, dansers, biggen, enz. Vind je het leuker om abstract te schilderen, dan kan dat ook. Een ontzettend leuke en gezellige workshop van ongeveer 3 uur, met hele verrassende resultaten! Iedereen kan het, ervaring met schilderen is niet nodig. De prijs in inclusief materiaal, koffie en thee met wat lekkers. Deze workshop wordt heel veel gedaan door bedrijven. Een leuke bedrijfsuitje. met als tip: je kunt bij de naastgelegen horeca gelegenheden prima koffie drinken, lunchen, borrelen of dineren. 

KEUZE UIT KOEIEN KIPPEN DIKKE DAMES OF ANDERE VOORBEELDEN MET AANSLUITEND HIGH TEA = 28.50 per persoon voor de workshop / 19.50 euro voor de high tea - Dit is de workshop zoals hierboven beschreven, maar dan aangevuld met een sfeervolle high tea op een prachtige locatie dichtbij de galerie. Er worden hartige en zoete hapjes geserveerd. De high tea kan voor of na de workshop. 

Andere workshops -  Er zijn nog vele andere workshops . Ervaring is niet nodig. Een aantal voorbeelden (stuur even een bericht via het contactformulier voor nadere informatie)

- bloemen met verdikking / op een doekje van 80 x 15 cm

- kleuren (haal alles uit je potlood)  

-  kalligrafie 

- kippen schilderen op een doekje van 80x15 cm

- kandelaars met bijpassende onderzetters beschilderen  

- samen schilderen (kind met vader of moeder, opa of oma) 

- speksteen beeldje maken

- dikke dames schilderen

- een schilderij met als thema 'hart' - zelf bedenken (er zijn ook voorbeelden)

 

GROTE GROEPEN / DAGJE RUINEN – minimaal 20 personen. Dagje Ruinen is gebaseerd op het gegeven dat er in Ruinen zoveel te doen is! Femke Anne wil graag alle activiteiten in het dorp onder de aandacht brengen, en op die manier tegemoetkomen aan de verschillende interesses (en leeftijden) van de deelnemers. Met 'DAGJE RUINEN' kiest de familie / bedrijf van tevoren welke activiteiten de deelnemers leuk zouden kunnen vinden, bijvoorbeeld steppen of fietsen over de hei, klootschieten, boerengolf, Solex rijden, bezoek aan de wijngaard, biljarten, workshop bij Femke Anne, ommetje Ruinen lopen, high tea enz. Op de dag zelf komt de hele groep naar de Brink. Daar wordt de groep verdeeld over de diverse aanbieders. Na 2.5 uur komt de groep weer bij elkaar op de Brink en kiezen ze een tweede activiteit. Voor iedereen leuk! De (eventuele)  kosten voor een activiteit worden bij de diverse locaties afgerekend.

Speciale wensen? Hebt u iets speciaals te vieren? Heeft u speciale wensen? Femke Anne bespreekt het graag met u. Een workshop op locatie kan ook. Bijvoorbeeld deze verjaardag van de 50 jarige Peter. Femke Anne heeft 50 houten waxinekandelaars meegenomen die door de gasten werden beschilderd. Op een gegeven moment werden de waxinelichtjes aangestoken, werd er gezongen voor de jarige en was het buffet geopend. Erg leuk! 

20171014_182052[1].jpg

 

Aantal deelnemers / voor grote groepen DAGJE RUINEN - De arrangementen zijn voor minimaal 4 personen, met een maximum van 14 personen tegelijk. Is de groep groter? Dan gaan we over op het concept 'DAGJE RUINEN', er wordt dan gekeken naar een andere activiteit in Ruinen die de deelnemers leuk zouden kunnen vinden, bijvoorbeeld steppen over de hei, klootschieten, boerengolf, Solex rijden enz. De groep wordt gesplitst in twee (of drie) groepen, na 2 uur wordt er gewisseld en kunnen de deelnemers nogmaals kiezen welke activiteit ze willen doen. Voor iedereen leuk!

 

Femke Anne - Galerie Atelier Kadowinkel Workshops      is gevestigd in het sfeervolle pand naast de Mariakerk, Brink 5 in Ruinen. Begane grond: kadowinkel en workshops, 1e verdieping: galerie. Open: dagelijks van 13 – 17 uur . Dinsdag en woensdag alleen op afspraak.

06–14348108   info@femke-anne.nl     www.femke-anne.nl     

 Wat een feest was het met deze groep uit Ruinen, er werden niet alleen koeien kippen en dikke dames geschilderd, maar zelfs varkentjes!

Wat een feest was het met deze groep uit Ruinen, er werden niet alleen koeien kippen en dikke dames geschilderd, maar zelfs varkentjes!

 Deze vriendinnengroep kwamen hun eigen klompen beschilderen, suuuuper leuk!

Deze vriendinnengroep kwamen hun eigen klompen beschilderen, suuuuper leuk!

 Deze vrouwelijke ondernemers van Ruinen hadden een top uitje, wat een talenten en wat een gezellige middag!

Deze vrouwelijke ondernemers van Ruinen hadden een top uitje, wat een talenten en wat een gezellige middag!

Deze docenten gaan regelmatig met elkaar iets leuks doen. Ze kwamen voor de tweede keer schilderen, heerlijk rustgevend en gezellig met elkaar!

ARRANGEMENTEN VOOR GROEPEN:

 

DAGJE RUINEN

bel voor info: Femke Anne 06-14348108

Voor grote groepen vanaf 20 personen biedt Femke Anne DAGJE RUINEN aan. Het idee is voortgekomen uit het feit dat de belangstelling binnen een groep altijd varieert. De een wil graag iets actiefs doen, de ander juist niet. Bij familiedagen verschilt de leeftijd van de deelnemers behoorlijk en de interesses zijn meestal heel verschillend. Dagje Ruinen werkt als volgt:

 

1. Geef aan met hoeveel personen je naar Ruinen wilt komen.

2. In overleg worden een aantal activiteiten gekozen waaruit de deelnemers een keuze kunnen maken

3. Op de afgesproken dag komen de deelnemers naar de Brink in Ruinen.

4. De deelnemers kiezen en gaan mee met de verschillende aanbieders

5. Na twee uur komen de deelnemers terug op de Brink.

6. Ze kiezen een tweede activiteit en komen na twee uur weer terug op de Brink

 

Dit is een greep uit de mogelijkheden waaruit de deelnemers kunnen kiezen (onder voorbehoud van beschikbaarheid). De kosten worden direct aan de aanbieders betaald (prijswijzigingen voorbehouden):

1. workshop abstract schilderen 22 euro per persoon

2. workshop koeien schilderen / kippen schilderen / dikke dames schilderen 28.50 per persoon

3. high tea (hartig en zoet) op een prachtige boerderij 

4. steppen op de hei (7 euro per persoon, met gids)

5. wandeling door Ruinen (gratis)

6. bezoek aan schaapskudde/bezoekerscentrum (gratis)

7. midgetgolf

8. boerengolf 

9. wijnproeverij (prijs in overleg met wijnproeverij)

10. kloosterpad wandeling maken (gratis)

11. bezoek aan de Mariakerk / rondleiding (vrijwillige bijdrage aan de kerk)

12. fietstocht door Dwingelderveld (fietshuur 18,50 per persoon)

13. solex tocht (22 euro per persoon)

14. klootschieten

15. en vele andere activiteiten

 

bijvoorbeeld een groep van 30 personen wordt gesplitst in drie groepen. groep 1 gaat steppen op de hei (met een gids), groep 2 gaat abstract schilderen bij Femke Anne, en groep 3 gaat naar de high tea. Na 2 uur komen de groepen terug op de Brink en mogen ze nogmaals kiezen. Na afloop een borrel in het café of gezellig eten, het kan allemaal op de Brink in Ruinen.