EXPOSITIES

Femke Anne behoort tot the European Contemporary Artists, de Societeit Drentse Kunstenaars en de Nationale Associatie van Beeldend Kunstenaars. Omdat ze haar eigen Galerie heeft in Ruinen (Brink 5) gaat ze slechts heel zelden in op uitnodigingen voor exposities.

 

EXPOSITIES 2017

Femke Anne is uitgenodigd om januari februari en maart 2017 te exposeren in de raadzaal van de gemeente Hoogeveen

Femke Anne heeft meegedaan aan de kunstroute in Hoogeveen eind september, locatie: bierbrouwerij de Jonge Beer.

Femke Anne doet mee aan een gezamenlijke expositie met de Societeit Drentse Kunstenaars van 18 november t/m 13 januari. Locatie: Interieur Vlier, Emmen

EXPOSITIES 2016

Femke Anne doet mee met de kunstroute Hoogeveen en exposeert in de Meteoor, op zaterdag 24 en zondag 25 september

EXPOSITIES 2015

oktober november december - samen met Lucie Nieboer - expositie in het Huus van de Taol in (het gemeentehuis van) Beilen. Opvallend is dat Lucie en ik met dezelfde kleuren werken waardoor de schilderijen heel mooi bij elkaar passen. Speciaal voor deze expositie hebben we de schilderijen in combi (twee) bij elkaar gehangen, geselecteerd op kleur.

EXPOSITIES 2015

eind juli - Art Square Amsterdam - ter gelegenheid van de 125ste sterfdag van Vincent van Gogh. De expositie vond plaats op het Museumplein in Amsterdam. Duizenden bezoekers per dag, fantastisch! Het grote schilderij waarmee ik exposeerde is verkocht aan een advocaat uit Brazilie, super! Daarna ook nog een aantal kleintjes verkocht. Een geweldige expositie, complimenten voor de organisatie!

Rhapsody in Blue, sold

Rhapsody in Blue, sold

EXPOSITIE 2015 

eind september - uitgenodigd om mee te doen aan een expositie in Parijs. Resultaat: 3 verkocht en 1 optie, top! Gelukkig spreek ik Frans, dat heeft me enorm geholpen :)


EXPOSITIES 2013

FEMKE ANNE behoort tot the European Contemporary Artists en exposeerde 2013 in Kopenhagen, Dusseldorf, Straatsburg, Parijs, Amsterdam, Ruinen, Hoogeveen, Vriezenveen


EXPOSITIES 2014

FEMKE ANNE - Bethesda Ziekenhuis Hoogeveen.

Bethesda Ziekenhuis Hoogeveen

Bethesda Ziekenhuis Hoogeveen

Schilderijen 1 x 1 meter 650 euro, schilderij links 575 euro